AUTOMATA TÖLTŐANYAGOK


HOKI
Grubon krémes állagú cappuccino, prémium cappuccino az igényes forró ital kedvelőinek, különleges aromájú amoretto cappuccino és Ice cappuccino, ha valaki jegesen szereti.
Kellemes, édes Grubon csokoládé, egzotikus hidegen és melegen is fogyasztható gyümölcstea, a karakteres citromos tea, húsleves és gombakrémleves a Grubon termékek további kínálata.

NESTLÉ
Nescafé Special instant kávé, Risretto, Nescafé Espresso és Inca Koffeinmentes kávé a Nestlé automatákhoz kifejlesztett kávé kínálata. Cappuccino, frappé jeges vaniliás ital, kávéfehérítő és cappuccino topping, Nesquik csokoládé, citromos instant nestea, marhahúsleves, paradicsomleves, és gombakrémleves a paletta többi finomsága.

CAPRIMO
A több mint 30 éve folyamatosan gyártott Caprimo termékek jellemzője a fogyasztói igényeknek megfelelő íz, állandó minőség és az italautomatákban való jó felhasználhatóság. Az állandó minőséget az alapanyagok beszerzésének folyamatos ellenőrzése, új technológiák alkalmazása, a magas szintű gyártási folyamat és a hosszú évek során felhalmozódott tapasztalat biztosítja.

HUHTAMAKI
Világszerte ismert csomagoló eszköz gyártó cég papír és műanyag poharai és keverőpálcikái ideálisak italautomaták számára. 1 dl-től 3 dl-ig többféle formában és kivitelben vásárolhatók.

Fejlesztés - 5NET Informatikai Kft.

ÜZEMELTETÉS

Válasszon bennünket partnernek!

Szép gépekkel, minőségi alapanyagokkal, rugalmas választékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Kávét, cappuccinót, forró csokoládét, teát és egyéb italt többféle gyártó alapanyagainak felhasználásával készítünk a helyi igényeket figyelembe véve:

Cégünk munkatársai

szakszerűen végzik a gépek töltését és karbantartását, hogy a gépek folyamatosan üzemeljenek a nap minden órájában. Tapasztalt szerelőink biztosítják az esetleges problémák gyors megoldását.

Partnereink

kulturáltan, gyorsan és korrekt áron juthatnak finom kávéféleségekhez, egyéb melegitalokhoz vagy snack árucikkekhez. Fizetés történhet kézpénzzel, készpénzt helyettesítő eszközökkel (kártya, zseton, kulcs) vagy utólagos elszámolással.

Hívjon bennünket!

Bíró Csaba kollégánk a (1) 278 2018-as telefonon várja az Önök hívását.